0485587473

TCOG – ZEB Customer case from Antic-Media.be on Vimeo.

ZEB is een steeds groeiende kledingketen. De groei brengt met zich mee dat ZEB steeds op zoek is naar gepaste infrastructuur en ontwikkelingen die hun werking kunnen verbeteren en op die manier zorgen voor meer groei. Een geautomatiseerd stocktelling en bevoorrading was dan ook een noodzaak. Het IT bedrijf  The Concept Group had de gepaste oplossing voor ZEB, namelijk LS Retail.

Op vraag van The Concept Group maakte Antic Media een customer case study video. Als bedrijf is het zeer belangrijk goede referenties te hebben. Een uitgebreide case study van aanbevelingen en voorbeeld werkingen gestaafd met de nodige grafieken is nog steeds een overtuigende klantenwerving. Maar in deze snelle communicatie wereld heeft niet iedereen de tijd om al deze case studys te lezen. Een video van een tweetal minuten, waarin duidelijk aan bod komt hoe uw product een klant beter maakte, is de oplossing!

Iedereen vind wel twee minuten tijd om te kijken, waardoor de interesse voor uw boodschap gewekt wordt en de klant zelf op zoek kan gaan naar meer informatie.

Customer case study video over ZEB voor The Concept Group.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Als je zin hebt in tips en tricks rond marketing natuurlijk!

Succesvolle inschrijving!