0485587473

How we get it done

What we do1

Het begint allemaal met uw behoefte om te communiceren. U neemt contact met ons op en wij gaan we als volgt te werk:

Informatie

Het eerste wat we doen is samen aan tafel zitten.  Samen zoeken we naar de beste media oplossing voor jullie boodschap.  Wij willen weten wat u wilt vertellen en nog belangrijker waarom u deze boodschap wilt vertellen? Wat is uw doel? Wie wilt u bereiken?

Storytelling

Na ons gesprek gaan wij aan de slag met onze creatieve talenten om deze briefing vorm te geven op papier. We schrijven een conceptvoorstel over hoe we de beelden gaan gebruiken, welk soort muziek past erbij én welk mediaproduct kiezen we om jullie boodschap over te brengen. Samen met ons conceptvoorstel, bieden we een vrijblijvende offerte.

Crafting

Eens beide partijen het conceptvoorstel en offerte hebben goedgekeurd, gaan we verder met het uitschrijven van het scenario.

 

Visionair

Na goedkeuring van scenario, gaan wij over tot de uitvoering van het werk. Wij stellen een creatieve ploeg samen die het best bij uw project past en gaan aan de slag!

 

Eerste visie

Vanaf het moment dat we een tastbare versie hebben, spreken we terug met elkaar af. Een eerste visie om te kijken of we nog steeds op dezelfde golflengte zitten en eventueel bij te sturen waar nodig.  Na deze visie kunnen nog altijd kleine revisies gehouden worden. Deze revisies gebeuren online of indien u dat wenst bij u op kantoor.

Oplevering

Eens we samen tot het eindresultaat gekomen zijn, leveren we dit aan op de vooropgestelde deadline in eender welk formaat u maar wenst!

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Wij staan alvast klaar voor een goed gesprek!

 

 

 

Who we are…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Als je zin hebt in tips en tricks rond marketing natuurlijk!

Succesvolle inschrijving!