0485587473

Cine Media

Antic Media biedt u media oplossingen van A tot Z. En dat mag u letterlijk nemen. Naast de expertise in nieuwe mediakanalen, waarmee ze steeds inspeelt op de laatste nieuwe ontwikkelingen, zijn er enkele traditionele kanalen die steeds blijven. Meer nog, ze zorgen voor een nostalgisch gevoel wat onmiddelijk de aandacht trekt voor uw boodschap. Zo biedt Antic Media de extra service uw eindresultaat te tonen in een autenthieke cinemazaal.

Cinema Roxy te Koersel (Beringen) opende zijn deuren in het jaar 1946 en groeide in de jaren ’70 uit tot een multicomplex met 3 comfortabele zalen met 550 zitjes. Na een sluitingstijd bij de opkomst van grote mediacomplexen, heropende Ludo Vangenechten in de zomer van 2004 met succes de 3 zalen onder de nieuwe naam’ The Roxy Theatre’.

Uw boodschap op een groot scherm in een donkere zaal. Voor uw genodigde, met of zonder hapje en drankje. Gevolgd door een première, zelfgekozen film of randanimatie. Ook hier is onze prioriteit uw noden tegemoet te komen. Of u nu een promofilm wil tonen, een bedrijfspresentatie organiseert, een nieuw product lanceert of nieuwe klanten wil aantrekken, Antic Media gets your message across. Eens te meer in deze unieke setting!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Als je zin hebt in tips en tricks rond marketing natuurlijk!

Succesvolle inschrijving!